iCook™ 3-літрова каструля, 2 предмети
- Виробник: Amway
- Модель: 122518
- В наявності
-
5 200.00 грн.
6 130.00 грн.
6 переваг в одному предметі посуду iCook™: корисно, швидко, смачно, зручно, безпечно, вигідно!
Каструля об'ємом 3 літри зазвичай є ходовим предметом на кухні. Вона зручна для варіння супу, каші та катофелі на кілька осіб, приготування пасти, пельменів, гасіння.
Переваги
1. КОРИСНО
Метод VITALOK™ дозволить відмовитися від звичної смаження в олії, у результаті якої утворюються шкідливі речовини.
Готуючи з гідрозатвором, ви збільшите цінність їжі - збережете в ній більше корисних речовин і вітамінів.
2. ШВИДКО
Технології iCook™ у комплексі дають змогу помітно скоротити час приготування.
Завдяки гідрозатвору можна в одному посуді одночасно готувати птицю та рибу, м'ясо та гарнір, отримуючи чудовий результат.
3. СМАЧНО
Завдяки методу VITALOK™ соки «замикаються» всередині продуктів, і ваша сім'я знову відкриє смак каш, супів та овочевих страв!
Потовщене дно та стінки створюють ефект томлення їжі. Продукти набувають ніжної консистенції, тонкого смаку та аромату.
4. Зручно
Посуд iCook™ підходить для всіх видів плит, включаючи індукційні, і в ній можна реалізувати багато рецептів для духовки, наприклад, приготувати пироги та лазіння.
Щоб заощадити місце зберігання, просто переверніть кришки в каструлях і помістіть одну каструлю в іншу.
5. БЕЗПЕЧНО
У посуді iCook™ страви готуються так само швидко, як у скороварці, але користуватися нею зможе навіть новачок.
Високоякісна сталь не входить у реакцію з їжею і накопичує продукти термічної обробки, на відміну, наприклад, від чавуну.
6. ВИГІДНО
Посуд iCook™ є довговічним, і ви зможете відмовитися від регулярної покупки нового посуду.
Ви можете зменшити витрати на електрику або газ, використовуючи метод VITALOK™, а також багатоярусне приготування.
Заощаджуйте на покупці олії та зміцнюйте здоров'я, відмовившись від смаження на користь передового методу VITALOK™!
Основні | |
Властивості | Посуд iCook™ поєднує кілька ексклюзивних технологій: Запатентований спосіб приготування їжі при низькій вологості VITALOK™. Суть методу полягає в наступному: при приготуванні продуктів між кришкою і каструлею (завдяки спеціально підібраній конструкції) утворюється водяний затвор і волога не випаровується, що дозволяє готувати м'ясо, фрукти та овочі у власному соку, зберігаючи їх колір, структуру, смак та поживні речовини. Ціліснометалеве інкапсульоване дно OPTITEMP™ для рівномірного розподілу тепла по всій поверхні дна. Ергономічний дизайн ручок та додаткових тримачів. Для отримання найкращих результатів при приготуванні їжі з посудом iCook важливо використовувати тільки слабке та середнє нагрівання. Завжди починайте процес на СЕРЕДНЬОМУ вогні для формування водяного затвора, потім зменшіть до СЛАБОГО на період готування, що залишився. |