• iCook™ 2-літрова каструля, 2 предмети

iCook™ 2-літрова каструля, 2 предмети

  • Виробник: Amway
  • Модель: 122517
  • В наявності
  • 4 490.00 грн.
    5 290.00 грн.


6 переваг в одному предметі посуду iCook™: корисно, швидко, смачно, зручно, безпечно, вигідно!

Каструля функціонального об'єму зручна для приготування гарнірів, варіння овочів для салатів або пельменів, для розігріву кількох порцій.

Переваги

1. КОРИСНО

Метод VITALOK™ дозволить відмовитися від звичної смаження в олії, у результаті якої утворюються шкідливі речовини.
Готуючи з гідрозатвором, ви збільшите цінність їжі - збережете в ній більше корисних речовин і вітамінів.

2. ШВИДКО

Технології iCook™ у комплексі дають змогу помітно скоротити час приготування.
Завдяки гідрозатвору можна в одному посуді одночасно готувати птицю та рибу, м'ясо та гарнір, отримуючи чудовий результат.

3. СМАЧНО

Завдяки методу VITALOK™ соки «замикаються» всередині продуктів, і ваша сім'я знову відкриє смак каш, супів та овочевих страв!

Потовщене дно та стінки створюють ефект томлення їжі. Продукти набувають ніжної консистенції, тонкого смаку та аромату.

4. ЗРУЧНО

Посуд iCook™ підходить для всіх видів плит, включаючи індукційні, і в ній можна реалізувати багато рецептів для духовки, наприклад, приготувати пироги та лазіння.
Щоб заощадити місце зберігання, просто переверніть кришки в каструлях і помістіть одну каструлю в іншу.

5. БЕЗПЕЧНО

У посуді iCook™ страви готуються так само швидко, як у скороварці, але користуватися нею зможе навіть новачок.
Високоякісна сталь не входить у реакцію з їжею і накопичує продукти термічної обробки, на відміну, наприклад, від чавуну.

6. ВИГІДНО

Посуд iCook™ є довговічним, і ви зможете відмовитися від регулярної покупки нового посуду.
Ви можете зменшити витрати на електрику або газ, використовуючи метод VITALOK™, а також багатоярусне приготування.
Заощаджуйте на покупці олії та зміцнюйте здоров'я, відмовившись від смаження на користь передового методу VITALOK™!

Основні
Властивості Посуд iCook™ поєднує в собі кілька ексклюзивних технологій: Запатентований спосіб приготування їжі при низькій вологості VITALOK™. Суть методу полягає в наступному: при приготуванні продуктів між кришкою і каструлею (завдяки спеціально підібраній конструкції) утворюється водяний затвор і волога не випаровується, що дозволяє готувати м'ясо, фрукти та овочі у власному соку, зберігаючи їх колір, структуру, смак та поживні речовини. Ціліснометалеве інкапсульоване дно OPTITEMP™ для рівномірного розподілу тепла по всій поверхні дна. Ергономічний дизайн ручок та додаткових тримачів. Для отримання найкращих результатів при приготуванні їжі з посудом iCook важливо використовувати тільки слабке та середнє нагрівання. Завжди починайте процес на СЕРЕДНЬОМУ вогні для формування водяного затвора, потім зменшіть до СЛАБОГО на період готування, що залишився.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рекомендовані товари