Кава в зернах може довго зберігатись у сухому прохолодному місці. Використовуючи його, ви можете приготувати стільки меленої кави, скільки вам потрібно для одноразового приготування цього напою. Ви можете перемолоти каву в зернах до потрібної вам консистенції, оскільки різні способи її приготування вимагають відповідного рівня помелу. Щоб отримати смачну каву, необхідно дотримуватися правила: чим грубіше помел, тим більший час приготування кави. Кава в зернах не піддається обробці методом подвійного обсмажування.
При перепродажі продукту необхідно дотримуватись умов зберігання, транспортування та реалізації відповідно до вимог чинного законодавства України та вимог виготовлювача (зазначених на етикетці).
Основні | |
Вага | 4 пакети x 250 г |
Властивості | Після відкриття зберігати в сухому прохолодному місці в щільно закритій оригінальній упаковці для збереження насиченого аромату та смаку кави. Щоразу ви отримуєте свіжомелену каву Упаковка здійснюється за допомогою одностороннього дегазивного клапана з метою збереження свіжості щойно обсмажених зерен кави. Ви можете вибрати рівень помелу зернової кави – від тонкої до грубішої залежно від вподобаного вами способу приготування цього напою Підходить для приготування кави як у фільтраційний спосіб, так і в турці. |