У кавовій промисловості зазвичай виділяють чотири способи обсмажування:
- Сильне (або подвійне) обсмажування надає напою різкого, злегка гіркуватого смаку пригорілості.
- Повне обсмажування забезпечує менш гіркий смак без відтінку пригорілості.
- При помірному обсмажуванні кава має багатий насичений смак без гіркого присмаку.
- Легке (або слабке) обсмажування надає напою ніжного, м'якого, вишуканого смаку.
- Кава натуральна мелена від Amway виготовляється з кавових зерен подвійного обсмажування. Інші види кави виготовлені із зерен помірного та повного обсмажування.
Основні | |
Вага | 4 пакети x 250 г |
Властивості | 100% арабіка Мелену каву слід заварювати гарячою водою. При цьому кількість води може змінюватись в залежності від смакових уподобань споживача. Переконайтеся, що використовуєте правильну кількість води; найпоширенішою помилкою є використання недостатньої кількості меленої кави. Для досягнення найкращого результату каву слід готувати при температурі 95-98 ° C, не доводячи до кипіння протягом не більше 15-20 хвилин. Після відкриття зберігати в сухому прохолодному місці в щільно закритій оригінальній упаковці для збереження насиченого аромату та смаку кави |